Christmas bazaar

Allmänt / Permalink / 2
Idag har vi varit på julmarknad inne i stan, vid St James Cathedral. Det var Matildas skola som arrangerade och några av klasserna hade även uppträdanden. Det var både elgitarrsolon och körsång. Tyvärr inledde elgitarristen så de flesta av oss var mer eller mindre lomhörda när barnen kom med sin skönsång.
Många av Matildas klasskompisar och tillika nyfunna vänner var där och här ser ni det coolaste tjejgänget i stan som hänger på marknaden. Frän vänster till höger är det Anna, Matilda, Thea och Laura.
Tomten var naturligtvis på besök och att få sitta en stund i hans knä var lika populärt som hemma .
Tomten kom nog direkt från solsemester i Thailand eller på Maldiverna, för han var mer solbränd än han brukar vara när han besöker oss hemma i Sverige.
Det måste bli sagolikt varmt med det sedvanliga tomtekläderna och skägget. Men tomten är nog lika reformvänlig som påven ungefär, så någon nyrakad tomte med röda shorts och matchande T-shirt kommer det nog dröja innan de får se ens i Indien.
Ingen julmarknad utan försäljning och det fanns en massa urtjusiga grejer att köpa. Vi investerade i bland annat sim/gympapåse till Matilda och julpynt för en ganska billig penning. Lite julstämning måste vi ju försöka få till här nere även om snön lyser med sin frånvaro. Och prognosen verkar inte heller lovande för en vit jul. Den närmaste veckan förväntas fortsätta pendla mellan cirka 18 grader på natten och 28 grader på dagen.
Men Inger gör sitt bästa för att skapa lite jul i hemmet och häromdagen lyckade hon komma över en king size julstjärna, så stor att vi knappt fick in den genom ytterdörren.
 
 
 
#1 - - mormor:

herligt at se og høre kærlig hilsen mormor

#2 - - Lise:

Fantastisk at julemanden også besøger jer i Indien! Og måske er 28 graders varme at foretrække frem for 3 grader, blæst og regn, som det er her hos os i øjeblikket? Jeg husker tydeligt hvor eksotisk det var, da vi så første julebillede fra familien i Australien, hvor gitte og Keld pyntede juletræ i badetøj. Idag er vi lidt mere kendt med jul på varmere breddegrader :-)

Till top