Punktmarkering

Allmänt / Permalink / 0
Sunefamiljens kopia är fortfarande i Goa, men än så länge har vi lyckats undvika både pinsamheter och klantigheter. Tyvärr är nätet för klent för att lägga ut bilder så det får vänta till vi är tillbaka i Bangalore.
Björn trotsade värmen idag och tog en morgonpigg timmes löptur på stranden. Det höll på att bli hans sista då en stor blodtörstig hund började jaga honom. Björn flydde i panik och räddades i sista stund av en strandvakt som kom till undsättning och rappade hunden med sin bambukäpp. Men inget ont som inte har något gott med sig. Nu fick han ett kvitto på att bristningen i lårets baksida har läkt. 
Inger har hittat en punktmarkerare. En bastant kvinna som gett sig fanken på att sälja krimskramssmycken till Inger. Så fort hon sätter sin fot på stranden kommer kvinnan sättande som från ingenstans. Med målmedvetna steg är siktet inställt på Inger som försöker undfly. Inger har svårt att avspisa kvinnan och säger att hon ska titta på vad hon har att sälja vid ett senare tillfälle, istället för att helt enkelt tacka nej. Vi andra i familjen följer roat dramat. To be continued...
Till top